Casale il Giglio: Direct boeken (ref: 78391835)

Boerderij voor 4 personen te huur in Monte San Savino, Arezzo, Toscane, Italië

Type Boerderij
Personen 4
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Huisdieren toegestaan Ja
Internetverbinding - WIFI Ja
Televisie Ja

Beschikbaarheid

Klik op de gewenste aankomstdatum in bovenstaande kalender en selecteer uw verblijfsduur. U kunt direct online boeken.

Prijzen

Selecteer de datums

Beschrijving Boerderij in Arezzo

Boerderij, Casale il Giglio gelegen in het oord Monte San Savino is het ideale vakantieverblijf voor maximum 4 personen.

Casale il Giglio heeft een totale oppervlakte van 130m². Geniet in alle rust van de prachtige regio; Arezzo.

Het aantal slaapkamers voor Boerderij Casale il Giglio is vastgesteld op 2. Het aantal badkamers is vastgesteld op 2. Casale il Giglio biedt verschillende faciliteiten aan zoals: Huisdieren toegestaan, Internetverbinding - WIFI, Televisie, Open haard.

Wenst u meer informatie over Boerderij Casale il Giglio? Neem dan snel contact op met de eigenaar.

Omschrijving Faciliteiten

Halfvrijstaand huis 3-kamers 130 m2 op 2 verdiepingen, op de begane grond. Gerenoveerd, comfortabel en smaakvol ingericht: groot woonkamer met open haard en Sat-TV. Keuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron, elektrische koffiemachine) met eettafel. Douche/bidet/WC. Bovenverdieping: 2 2-pers. kamers. Bad/bidet/WC. Klein terras, tuin 400 m2. Terrasmeubelen, barbecue. Mooi panoramazicht op het landschap. Ter beschikking: wasmachine, klamboe. Internet (Internet (WiFi), gratis). 1 huisdier/hond toegestaan. Op de begane grond is een wasruimte met wasbak. Het huis is voorzien van een schoonmaaksysteem met centrale stofzuiger.

Beschrijving van de plaats

Fraai stenen landhuis, recent gerenoveerd en opgesplitst in 2 grote delen, met elk een eigen tuin van 400 m2. Valt onder monumentenzorg. Een grote omheinde tuin ligt rondom het huis en dat van de eigenaar, gelegen op hetzelfde terrein. Het zwembad beschikt over een buitendouche met warm water. Uitzicht op betoverende zonnebloemvelden, karakteristiek voor het Toscaanse platteland. Zonsondergangen op het beroemde kasteel van Gargonza. Eigen toegangshek. Videointercom in beide appartementen. Verzorgde inrichting met terracotta vloeren en parket, zichtbare steunbalken, stenen bogen en de slaapkamers zijn voorzien van een ventilator. De bedden zijn van smeedijzer. Siena 50 km, Florence 60 km. Rome op 1,5 uur met de auto. Zwembad met zout water (ecologischezuivering zonder chloor). Gezellig boerderijtje "Casale il Giglio", gerenoveerd in 2004. 5 km van het centrum van Monte San Savino, 19 km van het centrum van Arezzo, 30 km van het centrum van Terme di Rapolano, te midden van groen. Voor medegebruik: openluchtzwembad (11 x 5 m, 100 - 175 cm diepte, seizoensgebonden beschikbaarheid: 30.Apr.-15.Okt.) met zout-elektrolyse. Onregelmatig zwembad. Buitendouche, tafeltennis, jeu de boules. Voor alleengebruik: tuin 400 m2 (omheind). Tuinmeubelen. In het complex: Internet (WiFi), tafelvoetbal, Verwarming ter plaatse te betalen, verwarming alleen beschikbaar van 01.11. tot 15.04.. Beschikbaar: fietsen (4). Parkeerplaats bij het huis. Winkel 5 km, restaurant 5 km, café 5 km, station "Monte San Savino" 5 km. Manege 10 km. Let op: auto noodzakelijk. Geschikt voor families, geschikt voor senioren. De eigenaar woont op hetzelfde terrein. In dit complex zijn verder 1 huis te huur.


Aantal kamers


2 kamers


Faciliteiten


Keuken & Berging
  • Vaatwas
  • Oven
  • Microgolfoven
  • Wasmachine

Tuin
  • Omheining
  • Terras
  • Tuin
  • BBQ

Tv, Entertainment & Games
  • Internetverbinding - WIFI
  • Televisie

Welness & Zwembad
  • Gedeeld zwembad

Verwarming, airco en ventilatie
  • Open haard

Huisdieren
  • Huisdieren toegestaan

Ligging

Inlichtingen

Geen beschikbaarheid?

Vertrek én aankomst op zaterdag heeft de grootste kans op beschikbaarheid. Zie kalender

Vragen?

Bel gratis: ☎ 0800/61.219

Heeft u vragen of opmerkingen over deze accomodatie, Bel ons gratis of stuur ons een bericht via het contactformulier. Geeft zeker het referentienummer op. ( rechtsboven deze pagina ).

Contactformulier

Gratis annuleren 22 dagen voor aankomst

Tot en met 22 dagen voor uw reisdatum: u kunt uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren. Als binnen 21 dagen voor aanvang van uw reis een officiële reiswaarschuwing/grenssluiting of een nieuw officieel reisverbod wordt afgegeven: u kunt uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren.

Direct online boeken?

Klik op onderstaande button om de beschikbaarheid te bekijken en klik op de gewenste aankomst- en vertrekdata in de kalender.

Beschikbaarheid en boeken